DEOKORK Kovový taburet

DEOKORK Kovový taburet

DEOKORK Kovový taburet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DEOKORK Kovový taburet - popis produktu

Elegantní taburet na zahradu. V oblibě zahradního nábytk. Lehce se barevně sladí s plotem a ostatními zahradními doplňky. Rozměry odkládací plochy: délka 43 cm, šíře 40 cm Vyrobeno v České republice, kvalitní výrobek. Komaxit je moderní technologie povrchové úpravy kovů práškovou barvou. Barva se nanáší na kovový povrch a následně dochází k jejímu vypalování při teplotě cca 160-200 °C.Výhody komaxitu: bezkonkurenční kvalita povrchové úpravy vysoká životnost zabraňuje korodování Délka: 540, Šířka: 400, Výška: 500, Materiál: zinková ocel/komaxit (tahokov), Barva: antracit (práškové lakování), Možnost rozložení: ne, Možnost složení: ne

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka DEOKORK, naleznete jej v e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Produkt DEOKORK Kovový taburet lze nalézt mezi produkty ve skupině Kovový nábytek, je v nabídce značky DEOKORK v nabídce e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hliníkový nábytek od značky DEOKORK v nabídce e-shopu i-zahradninabytek.cz.

DEOKORK Kovový taburet - parametry produktu

DEOKORK Kovový taburet - historie ceny a dostupnosti

DEOKORK Kovový taburet - další zajímavé produkty

DEOKORK Kovový taburet - jak nakoupit nejvýhodnější?