Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks

Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks

Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 137 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks - popis produktu

Realistická imitace larvy pakomára, která je neodolatelnou potravou většiny sladkovodních ryb. Realistická imitace larvy pakomára, která je neodolatelnou potravou většiny sladkovodních ryb. Své uplatnění najde zejména u vyznavačů ultralehké přívlače při lovu široké škály dravých i nedravých ryb. Měkký materiál nástrahy se rozpohybuje i při minimálním pohybu špičky prutu nebo proudění vody, což spolu se schopností vznášet se ve vodě vytváří imitaci pohybu skutečného hmyzu. Živé barvy nástrahy byly vybírány s cílem co nejlépe zaujmout pozornost lovené ryby. Použité barvy jsou navíc UV aktivní, což způsobuje intenzivnější odraz slunečního záření pod vodou, díky čemuž se nástrahy stávají nepřehlédnutelnými i ve velkých hloubkách nebo za slabých světelných podmínek. Pro zvýšení atraktivity jsou nástrahy uloženy v nádobě s tekutým atraktantem, do kterého lze opětovně uložit použitou nástrahu pro opětovné zvýšení její atraktivity. Různé příchutě umožňují lov různých cílových ryb, nebo se trefit do jejich aktuální chutě.

Tento produkt se nachází v kategorii Nástrahy na ryby, patří pod značku Delphin, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Produkt Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Imitace ryb, je v nabídce značky Delphin, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks - parametry produktu

Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks - historie ceny a dostupnosti

Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks - další zajímavé produkty

Delphin Umělá nástraha B! StinxWorm 50ks - jak nakoupit nejvýhodnější?