Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks

Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks

Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 137 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks - popis produktu

Je lehká měkká nástraha s lopatkovým ocáskem imitující potěr ryb. Štíhlý profil a měkký materiál způsobuje vysokou pohyblivost nástrahy i při pomalém vedení. Je lehká měkká nástraha s lopatkovým ocáskem imitující potěr ryb. Štíhlý profil a měkký materiál způsobuje vysokou pohyblivost nástrahy i při pomalém vedení. Nástraha se vyznačuje vysokou frekvencí kmitů ocásku, čímž je neodolatelná zejména pro okouny a pstruhy, což neznamená, že na ni nezaútočí i větší dravec či kaprovitá ryba. Plovoucí materiál způsobuje nadnášení ve vodě, a tím realističtější prezentaci nástrahy. Žebrování na spodní straně vytváří dodatečné vibrace, a tím další podnět pro upoutání dravce. Nástrahy jsou provedeny v několika účinných barevných kombinacích, přičemž jsou použity barvy UV aktivní. To způsobuje intenzivnější odraz slunečního záření pod vodou, díky čemuž se nástrahy stávají nepřehlédnutelnými i ve velkých hloubkách nebo za slabých světelných podmínek. Pro zvýšení atraktivity jsou nástrahy uloženy v nádobě s tekutým atraktantem, do kterého lze opětovně uložit použitou nástrahu pro opětovné zvýšení její atraktivity.

Produkt Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku Delphin, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks - parametry produktu

Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks - historie ceny a dostupnosti

Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks - další zajímavé produkty

Delphin Umělá nástraha B! StinxRibs Shrimp 50ks - jak nakoupit nejvýhodnější?