Dell Latitude 5300 #4203498

Dell Latitude 5300 #4203498

Dell Latitude 5300 #4203498

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dell Latitude 5300 - popis produktu

Firemní 13.3palcový notebook Dell Latitude 13 (5300) je přímo stvořen pro práci na cestách a vždy vám poskytne spolehlivost a potřebný výkon. Firemní notebooky s vysokou odolností, dlouhou výdrží při práci na baterie a excelentní mírou zabezpečení - to jsou notebooky Dell řady Latitude. V notebooku řady Latitude získáte elegantního společníka s robustní konstrukcí, který je vždy připraven splnit vaše požadavky.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i5 8365U Whiskey Lake 1.60 GHz
Operační paměť 8 GB DDR4
Vnitřní úložiště 256 GB SSD
Grafická karta Intel UHD Graphics 620
Displej 13,3' LCD 1366 x 768 - Matný
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi, LAN
Rozhraní 2x USB 3.x, 1x USB-C, 1x HDMI
Výbava čtečka paměťových karet, podsvícená klávesnice, webkamera, bluetooth, dokovací konektor
Operační systém Windows 11 Pro (možnost instalace Windows 10*)
Barva černá

* Na tento produkt Vám můžeme nainstalovat Windows 10 (viz Související produkty / Software – přidejte si do nákupního košíku) a Vy kdykoliv v budoucnu můžete přejít na Windows 11 ZDARMA a jednoduše, bez ztráty dat.

Hlavní přednosti
  • Je mobilnější a lépe přenosný než dříve.
  • Navržený s důrazem na lepší zabezpečení, spravovatelnost a spolehlivost.
  • Zahrnuje nezbytné firemní funkce.
  • Rychlé nabíjení ExpressCharge.
  • Odolná konstrukce prošla náročnými testy.
  • Vhodný nejen do firem, ale také pro školství, studenty i domácnosti.

Dell Latitude řady 5000

Notebooky a zařízení Dell Latitude jsou systémy, které byly navrženy pro jedinečnou spolehlivost, mobilní výkon a použitelnost ve firemním prostředí. Dell Latitude řady 5000 představují zařízení se špičkovou přenositelností, možnostmi správy a vysokým stupněm zabezpečení. Řada 5000 je skvělou investici do spolehlivého partnera po vaše podnikání.

Výkon pro vysokou produktivitu

Díky moderním procesorům Intel 8. generace, v kombinaci s operační pamětí DDR4, dostanete k využití vysoký výkon pro náročné úkoly i zábavu. Díky SSD M.2 diskům je dalším bonusem exkluzivně rychlý start operačního systému stejně jako dalších aplikací. Za pomoci úsporné grafické karty integrované v procesoru dále notebook vydrží pracovat dlouho na bateriové napájení.

Odolný a praktický design

Notebook je vybaven odolným krytem využívajícím vyztužení uhlíkovými vlákny s vylepšenou strukturou a profesionálním designovým provedením. Dokáže vám zajistit bezpečnou práci, ať jste kdekoli, díky splnění náročných testů.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Dell Latitude 5300 - parametry produktu

KategoriePraky, Notebooky

Dell Latitude 5300 - historie ceny a dostupnosti

Dell Latitude 5300 - další zajímavé produkty

Dell Latitude 5300 - jak nakoupit nejvýhodnější?