Dell Latitude E5570 EDU #3911953

Dell Latitude E5570 EDU #3911953

Dell Latitude E5570 EDU #3911953

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dell Latitude E5570 EDU - popis produktu

Výkonný pracovní notebook navržený pro bezproblémovou práci v kanceláři i na cestách. Má vše, co profesionál od svého neúnavného pracovníka vyžaduje - výkon, skvělý displej, reprezentativní a funkční vzhled a především spolehlivost. Dell Latitude E5570 dostanete s předinstalovaným operačním systémem Windows.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i5 6300U Skylake 2.40 GHz
Operační paměť 16 GB DDR4
Vnitřní úložiště 512 GB SSD
Grafická karta Intel HD Graphics 520
Displej 15,6' LCD 1920 x 1080
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi, LAN
Rozhraní 3x USB 3.x, 1x HDMI, 1x VGA
Výbava čtečka paměťových karet, numerická klávesnice, webkamera, bluetooth, dokovací konektor
Operační systém Windows 10 Pro (možnost instalace Windows 11*)
Barva černá

* Instalace Windows 11 je možná způsobem čisté instalace OS a je potřeba brát na vědomí, že aktualizace OS mohou být omezené (nedůležité aktualizace nemusí být dostupné).

 

Skvělý výkon pro práci i zábavu

Notebook pohání procesor Intel s novou architekturou Skylake a hravě zvládne každodenní úkoly. Procesor potěší i uživatele, kteří touží po spolehlivosti. Ke svižnosti práce přispívá také RAM typu DDR4 a SSD disk. Jako integrovaná grafika je zde použita Intel HD Graphics, která nabízí překvapivě dobrý výkon a nedělají jí problém ani méně náročné hry. Efektivní práci s notebookem umožňuje kvalitní 15,6' displej s HD Ready nebo Full HD rozlišením a antireflexní povrchovou úpravou, která vás ušetří od nepříjemných odlesků, kterými trpí lesklé displeje.

Data v bezpečí

Uložená citlivá data jsou v naprostém bezpečí díky pokročilému softwaru Dell Data Protection, který zajišťuje komplexní šifrování, pokročilé ověřování i ochranu před hrozbami. K vašim datům se tak dostane pouze povolaná osoba a nikdo cizí. Samozřejmostí je i možnost vzdálené správy systému BIOS což ocení především správci firemní výpočetní techniky.

Kvalitní materiál

Notebook je vybaven odolným krytem z polymeru vyztuženého uhlíkovými vlákny s vylepšenou strukturou a profesionálním designovým provedením. Samozřejmě nechybí ani klávesnice odolná proti polití a závěs s možností otočení o 180 stupňů, který umožňuje položit displej i klávesnici rovně pro lepší sdílení obsahu s kolegy.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Dell Latitude E5570 EDU - parametry produktu

KategoriePraky, Notebooky

Dell Latitude E5570 EDU - historie ceny a dostupnosti

Dell Latitude E5570 EDU - další zajímavé produkty

Dell Latitude E5570 EDU - jak nakoupit nejvýhodnější?