Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín - popis produktu

Růženinový masážní váleček na obličej si poradí nejen s tmavými kruhy a otoky pod očima, ale zároveň pokožku zpevní, uklidní a eliminuje viditelnost pórů. Přispívá k redukci vrásek, celkové relaxaci a k lepšímu vstřebávání použité hydratační kosmetiky. Disponuje pohodlnou rukojetí. Ptáte se, proč je masážní válec zhotoven z růžového křemene ? Není to náhoda, protožev tradiční čínské medicíně je růženín kamenem mládí a energie. Masážní váleček na obličej se používá nasucho nebo pomocí kosmetických přípravků, hydratačního séra nebo přírodního oleje podle typu pleti. Masážní pomůcka Gua Sha je součástí tradiční čínské masáže. Stimuluje krevní oběh a podporuje otevření cév. Používá se hlavně při bolesti zad, ramen a krku. Masážní válec spolu s Gua Sha je zabalen v elegantním balení, čili může posloužit jako dárek. Dárková sada masážní váleček na obličej a Gua Sha - Vlastnosti: redukování tmavých kruhů pod očima minimalizace pórů redukci vrásek zlepšení cirkulace podporuje vstřebávání kosmetiky Dárková sada - Růženín - Parametry:   Masážní váleček Materiál: Růženín Délka: 15 cm Šířka (malý váleček): 3,6 cm Šířka (velký váleček): 5,3 cm Gua Sha Materiál: Růženín Délka: 8 cm Tloušťka: 0,5 cm Šířka: 4,8 cm Velikost krabičky: 17,2x12,4 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Masážní pomůcky, patří značce Fabulo, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Produkt Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín lze nalézt mezi produkty ve skupině Masážní válečky od značky Fabulo v nabídce e-shopu Fabulo.cz.

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín - parametry produktu

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín - historie ceny a dostupnosti

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín - další zajímavé produkty

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Růženín - jak nakoupit nejvýhodnější?