Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit - popis produktu

Jadeitový masážní váleček na obličej si poradí nejen s tmavými kruhy a otoky pod očima, ale zároveň pokožku zpevní, uklidní a eliminuje viditelnost pórů. Přispívá k redukci vrásek, celkové relaxaci a k lepšímu vstřebávání použité hydratační kosmetiky. Disponuje pohodlnou rukojetí. Ptáte se, proč je masážní válec zhotoven z jadeitu? Není to náhoda. Jadeit je kámen, který bioterapeuti nejčastěji používají k posílení těla a zajištění jeho dlouhověkosti, stejně tak i na relaxaci a harmonizaci. Masážní váleček na obličej se používá nasucho nebo pomocí kosmetických přípravků, hydratačního séra nebo přírodního oleje podle typu pleti. Gua Sha je součástí tradiční čínské masáže. Stimuluje krevní oběh a podporuje otevření cév. Používá se hlavně při bolesti zad, ramen a krku. Masážní válec spolu s Gua Sha je zabalen v elegantním balení, čili může posloužit jako dárek. Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Vlastnosti: redukování tmavých kruhů pod očima minimalizace pórů redukci vrásek zlepšení cirkulace podporuje vstřebávání kosmetiky Dárková sada - jadeit - Parametry:   Masážní váleček Materiál: Jadeit Délka: 15 cm Šířka (malý váleček): 3,6 cm Šířka (velký váleček): 5,3 cm Gua Sha Materiál: Jadeit Délka: 8 cm Tloušťka: 0,5 cm Šířka: 4,8 cm Velikost krabičky: 17,2 x 12,4 cm

Produkt Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit lze nalézt mezi produkty ve skupině Masážní pomůcky, patří značce Fabulo, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Masážní válečky od značky Fabulo v nabídce e-shopu Fabulo.cz.

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit - parametry produktu

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit - historie ceny a dostupnosti

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit - další zajímavé produkty

Dárková sada masážní váleček na obličej a gua sha masážní kámen - Jadeit - jak nakoupit nejvýhodnější?