Dámský batoh Rene 2v1 Aurora

Dámský batoh Rene 2v1 Aurora "DIVE"

Dámský batoh Rene 2v1 Aurora

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 125 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský batoh Rene 2v1 Aurora "DIVE" - popis produktu

Kabelka nebo batoh? Máme pro Vás řešení ve formě batohů Rene 2v1, které můžete jednoduše nosit i jako kabelku díky variabilním odnímatelným popruhům.Elegantní batoh s třpytivými odlesky na všechny příležitosti. Kolekcí  Aurora  rozjasníme vaše dny ... Za zrodem této neobvyklé kolekce stojí každodenní dění kolem nás. Na kontrastu hlubokých petrolejových a černých tónů kůže jsme vyzvedli bohatě vyšívané, naturální motivy, které reprezentují radost z maličkostí a naději v lepší dny. Ústřední motiv ptáčka symbolizuje návrat ke svobodě a vizi volnosti.

Produkt Dámský batoh Rene 2v1 Aurora "DIVE" patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 26 x 7, barevné provedení je DIVE, materiál je Pravá kůže.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské batohy od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 26 x 7, v barvě DIVE, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Dámský batoh Rene 2v1 Aurora "DIVE" - parametry produktu

BarvaDIVE
VelikostDIVE
MateriálPravá kůže
KategorieBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámské batohy
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost22 x 26 x 7
BarvaDIVE
MateriálPravá kůže

Dámský batoh Rene 2v1 Aurora "DIVE" - historie ceny a dostupnosti

Dámský batoh Rene 2v1 Aurora "DIVE" - další zajímavé produkty

Dámský batoh Rene 2v1 Aurora "DIVE" - jak nakoupit nejvýhodnější?