Dámský batoh Rene 2v1 Orion

Dámský batoh Rene 2v1 Orion "ČERNÝ"

Dámský batoh Rene 2v1 Orion

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 750 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský batoh Rene 2v1 Orion "ČERNÝ" - popis produktu

Kabelka nebo batoh? Máme pro Vás řešení ve formě batohů Rene 2v1, které můžete jednoduše nosit i jako kabelku díky variabilním odnímatelným popruhům.Černá kabelka je nesmrtelná klasika. Každá žena jednu potřebuje a touží ji mít jinou než ostatní. Originální detaily na černé kůži nabízí nekonečné možnosti stylů. Kolekce kabelek Orion, to je nadčasová elegance podle nových pravidel. Které dovolíte na Vás zazářit? Batoh Rene 2v1 překvapí v zimní kolekci novým stylovým provedením. Ženy si už stihly oblíbit jeho praktické dvojí využití, ale s černou výšivkou dodává pojmu sportovní elegance zcela nový význam. Jako stvořený pro ženu, která je ve dne, v noci tam, kde se něco děje.

Produkt Dámský batoh Rene 2v1 Orion "ČERNÝ" lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 26 x 7, barevné provedení je černá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské batohy od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 22 x 26 x 7, v barvě černá, je vyroben z materiálu Pravá kůže, naleznete ho u prodejce Dajanarodriguez.cz.

Dámský batoh Rene 2v1 Orion "ČERNÝ" - parametry produktu

BarvaČerná
VelikostČerná
MateriálPravá kůže
KategorieBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámské batohy
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost22 x 26 x 7
Barvačerná
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Dámský batoh Rene 2v1 Orion "ČERNÝ" - historie ceny a dostupnosti

Dámský batoh Rene 2v1 Orion "ČERNÝ" - další zajímavé produkty

Dámský batoh Rene 2v1 Orion "ČERNÝ" - jak nakoupit nejvýhodnější?