Dámský batoh RAMI VERA

Dámský batoh RAMI VERA "LAMB"

Dámský batoh RAMI VERA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský batoh RAMI VERA "LAMB" - popis produktu

Batoh 2v1, který se snadno změní na tašku. Připevněte popruhy libovolným způsobem a využijte variabilitu tohoto modelu.Kolekce na jaro / léto 2021 s názvem Primavera přichází nejen s originálním ornamentálním motivem, ale is minimalističtější provedením v podobě kabelek a batohů vyrobených z kůží různých barev. Praktický a zároveň zajímavý model z nové kolekce PRIMAVERA, konkrétně ze série 'VERA', je šperkem, díky kterému vyniknete v davu iv ležérním tričku a denimových kalhotách.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské batohy od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 32 x 34 x 20, v barvě béžová, tmavomodrá, vínová, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Produkt Dámský batoh RAMI VERA "LAMB" patří do skupiny produktů Dámské tašky od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 32 x 34 x 20, v barvě béžová, tmavomodrá, vínová, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Dámský batoh RAMI VERA "LAMB" - parametry produktu

BarvaTmavomodrá/Béžová/Vínová
VelikostTmavomodrá/Béžová/Vínová
MateriálPravá kůže
KategorieTašky, Batohy, Dámské batohy, Dámské tašky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost32 x 34 x 20
Barvabéžová, tmavomodrá, vínová
MateriálPravá kůže

Dámský batoh RAMI VERA "LAMB" - historie ceny a dostupnosti

Dámský batoh RAMI VERA "LAMB" - další zajímavé produkty

Dámský batoh RAMI VERA "LAMB" - jak nakoupit nejvýhodnější?