Dámský batoh #4878616

Dámský batoh #4878616

Dámský batoh #4878616

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský batoh - popis produktu

Malý, elegantní a přesto prostorný dámský batoh, který nahradí kabelku. V elegantním a kvalitním provedení, které doplní každý outfit. Je ušitý z pravé kůže, s vnitřní podšívkou. Vnitřek batohu je vybavený kapsou na zip a volnou kapsičkou na telefon. Z vnější strany je našitá kapsa se zipovým zavíráním. Batůžek nabízí dvě varianty nošení: nošení na jednom rameni nebo nošení na obou ramenech. K tomu slouží část popruhů uzavřená zipem, které se upravují podle potřeby. Materiál: pravá kůže. Rozměry: šířka spodní části 24 cm, výška cca 28 cm.Kvalitní pravá kůžeElegantní a kvalitní provedeníPatchworkový vzhledNahradí kabelku k elegantnímu i sportovnímu outfitu2 varianty nošení – na jednom nebo obou ramenechVnitřní kapsy 

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky, je v nabídce značky 3Pagen v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Dámský batoh #4878616 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské batohy od značky 3Pagen, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebook, vyrábí jej značka 3Pagen, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Dámský batoh - parametry produktu

Dámský batoh - historie ceny a dostupnosti

Dámský batoh - další zajímavé produkty

Dámský batoh - jak nakoupit nejvýhodnější?