Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30

Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30

Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30 - popis produktu

Plavky jsou vyrobeny z nové ekologické tkaniny VITA. Ta se ze 78 % skládá z polyamidu a z 22 % z elastanu. Tento materiál se chlubí hladkostí, měkkostí a pevností, aby poskytl podporu svalům i celému tělu. Rovněž dlouhodobě odolá působení chlóru, opalovacích krémů a olejů a poskytuje ochranu proti UV záření. Plavky mají všitou vnitřní podprsenku, což přispívá k většímu komfortu při nošení. Ideální zejména pro ženy s větším poprsím. Plavky mají vyjímatelné vycpávky. Plavky lze nosit s vycpávkami i bez nich. Vycpávky jsou z měkkého pěnového materiálu. Jsou podšité podšívkou. Jedná se o slabší vrstvu látky pod svrchní tkaninou. Podšívka přispívá k delší životnosti plavek a navíc plavky nejsou po namočení průhledné. To platí zejména pro hodně světlé nebo bílé plavky. Jedinou nevýhodou podšívky je to, že plavky mohou déle schnout. Plavky mají nastavovací ramínka. Délku ramínek lze tedy zvolit podle vašich potřeb. Nastavování ramínek je ideální například pro vyšší ženy nebo ženy s delším trupem. Plavky jsou v do...

Produkt Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30 patří do skupiny produktů Dámské plavky od značky Michael Phelps, naleznete ho u prodejce Swimaholic.cz.

Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30 - parametry produktu

Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30 - historie ceny a dostupnosti

Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30 - další zajímavé produkty

Dámské plavky michael phelps camilya black/turquoise 30 - jak nakoupit nejvýhodnější?