Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku #6093864

Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku #6093864

Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku #6093864

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku - popis produktu

Dámské dvoudílné plavky Jolidon v nesmrtelné kombinaci černé a bílé barvy. Podprsenka klasického střihu nemá vyztužené košíčky, oporu ale zajistí všité kostice. Košíčky jsou v dekoltu ukončeny pruhem černé látky, mezi košíčky je umístěna zlatá ozdobná aplikace. Ramínka jsou pevně všitá s možností nastavení délky. Celý obvod je obšitý tenkou gumičkou, díky čemuž plavky drží na místě. Podprsenka má zapínání v zadní části na zlatou kovovou sponu. Spodní díl je v černé barvě s pruhem vzorované látky v přední horní části. Jsou klasického kalhotkového střihu s vyšším pasem. Na bocích jsou šňůrky, které umožňují kalhotky stáhnout. Celý spodní díl je podšitý látkou.

Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské podprsenky, patří značce Jolidon, velikost odpovídá označení 75/E, barevná verze je Dle obrázku, naleznete ho u prodejce Vip-pradlo.cz.

Produkt Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku #6093864 patří do skupiny produktů Dámské plavky od značky Jolidon, velikost odpovídá označení 75/E, v barvě Dle obrázku, naleznete ho u prodejce Vip-pradlo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dvoudílné plavky, vyrábí jej značka Jolidon, velikost je 75/E, v barvě Dle obrázku, naleznete jej v e-shopu Vip-pradlo.cz.

Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku - parametry produktu

Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku - historie ceny a dostupnosti

Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku - další zajímavé produkty

Dámské plavky Jolidon FJ62I 75 E Dle obrázku - jak nakoupit nejvýhodnější?