Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049 - popis produktu

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049 Déle už doma nevydržíš. Sluneční paprsky dávno překonaly bariéru hor a teď dopadají přímo na tvůj stůl. Do útočného batohu balíš jen několik věcí, které bývají tam nahoře nezbytné, a uháníš. Napřed po široké lesní cestě, která se později mění v pěšinu a nakonec je z ní kozí stezka. Jistotu při takovém úprku získáš v těchto lehkých botách Asolo – a to především díky podešvi s inovativní směsí Sigma Grip, která vyniká přilnavostí na mokrém povrchu, samočistícími schopnostmi a odolností vůči opotřebení. Podpůrná technologie AS Tech přináší torzní stabilitu a snímá tak zátěž z těžce zkoušených kolen. A až budeš uhánět z vrcholu dolů, mezipodešev z EVA pohltí tvrdé nárazy, které zase jen prohlubují únavu.  Klíčové vlastnosti Hmotnost: 350 g (1/2 pár) Svršek: polyester vyztužený materiálem TPU Futro: tkanina Velveteen (bavlněné vlákno, sametový vzhled) Podešev: Asolo Cross z odolné a přilnavé směsi Sigma Grip Mezipodešev: odpružená EVA s vysokou hustotou Vložka: anatomická Asolo/Ortholite Odolná výztuha špičky Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 8 UK, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049 - parametry produktu

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
IntrastatTrekové boty vysoké-1,40-64039113
KategorieDámské boty
ZnačkaAsolo
Velikost8 UK
E-shopGamisport.cz

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049 - historie ceny a dostupnosti

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049 - další zajímavé produkty

Dámské boty Asolo Softrock black/celadon/safety yellow B049 - jak nakoupit nejvýhodnější?