Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918 - popis produktu

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918 Díky membráně Gore-Tex® nepromoknou a do městské módy přinesou outdoorové pohodlí. Není pravda, že všechny stezky vedou do Říma. To už asi víš. Ale i kdyby tomu tak skutečně bylo, v těchto urban botách Asolo se s tím snadno vypořádáš. Díky podešvi se samočistícím vzorkem a vysoce přilnavou směsí Megagrip můžeš jistojistě kráčet po rozblácené pěšině s bludnými kameny stejně jako po mokrých kočičích hlavách v centru města. Mírné odpružení do tvých kroků vnese měkká mikroporézní mezipodešev a vlhkost z ranní rosy i pořádného slejváku se zastaví o nepromokavou membránou GORE-TEX® – nohy tedy zůstanou v suchu.Klíčové vlastnosti     Hmotnost: 370 g (1/2 pár)     Svršek: voděodolný měkký Nubuk 1,3-1,5 mm     Membrána: GORE-TEX® Comfort s recyklovaným polyesterovým futrem     Podešev: Asolo/Vibram s přilnavou směsí Megagrip     Mezipodešev: mikroporézní EVA     Vložka: anatomická     Měkký kožený límec     Gumová ochrana špičky     Náhradní tkaničky v balení     Vyrobeno v Itálii Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 8 UK, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918 - parametry produktu

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
IntrastatTrekové boty vysoké-1,40-64039113
KategorieDámské boty
ZnačkaAsolo
Velikost8 UK
E-shopGamisport.cz

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918 - historie ceny a dostupnosti

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918 - další zajímavé produkty

Dámské boty Asolo Field GV petroleum/A918 - jak nakoupit nejvýhodnější?