Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 589 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033 - popis produktu

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033 Tvůj cíl tě donutil slézt z palandy, zatímco veškeré osazenstvo horské chaty ještě spokojeně oddechovalo ze sna. V napjatém chladu a nezměrném tichu časně ranních hor stoupáš pod stěnu. Nejprve stezkou – poté intuitivně svahem posetým balvany. Jistotu ve svém počínání pociťuješ také díky těmto nástupovým (a ferratovým) botám Asolo. Podešev Vibram AG s lezeckou špičkou ti pomáhá i v náročném terénu postupovat svižně a bezpečně. Gumová obsázka chrání boty i nohy před ostrými kameny a tak akorát tuhá konstrukce ti umožňuje jistojistě kráčet po ocelových kramlích a žebřících. Klíčové vlastnosti Hmotnost: 280 g (1/2 pár) Svršek: technický bezešvý polyester Futro: kůže a syntetická tkanina Cambrelle Podešev: Asolo/Vibram AG s přilnavou směsí MegaGrip Mezipodešev: mikroporézní EVA Vložka: anatomická Asolo/Ortholite Gumová ochrana špičky Odolná obsázka po obvodu Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 5 UK, 7, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033 - parametry produktu

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
IntrastatTrekové boty vysoké-1,40-64039113
KategorieDámské boty
ZnačkaAsolo
Velikost5 UK, 7
E-shopGamisport.cz

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033 - historie ceny a dostupnosti

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033 - další zajímavé produkty

Dámské boty Asolo Eldo ML brook green/blue fog/B033 - jak nakoupit nejvýhodnější?