Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 036 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN - popis produktu

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN Dámská bunda NORDBLANC COIL z materiálu od TORAY a výplní z ekologické a udržitelné alternativy prachového peří, THERMOLITE® T-Down EcoMade.Dámská bunda NORDBLANC COIL z materiálu od TORAY a výplní z ekologické a udržitelné alternativy prachového peří, THERMOLITE® T-Down EcoMade. Bunda je ultralehká a díky odolnému materiálu TORAY i velice praktická a odolná. Vyniká svojí univerzálností a skvělými izolačními vlastnostmi.   Nízká váha    Odlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu.    THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN    Technologie THERMOLITE® EcoMade T-DOWN je vyrobena ze 100% recyklovaných PET lahví. Tato syntetická izolace o síle 500 cuin má oproti prachovému peří několik výhod: vyšší objem, lepší odolnost proti vlhkosti, hřeje i když je vlhká, a rychleji schne. Tato technologie je také prodyšná, měkká a nadýchaná a nabízí vysokou stlačitelnost (sbalitelnost) s rychlou regenerační schopností. Bundy » Zimní bundy » Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN

Produkt Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN - historie ceny a dostupnosti

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN - další zajímavé produkty

Dámská prošívaná bunda Nordblanc Coil černá NBWJL7548_CRN - jak nakoupit nejvýhodnější?