Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 236 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM - popis produktu

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM Péřová bunda v jednoduchém designu, ale kvalitním provedení, je vyplněná výběrovým peřím. Díky výplni z peří a ultra lehkému materiálu je lehká a velice příjemná. Peří nabízí přirozené termoizolační vlastnosti, je dokonale prodyšné a zároveň chrání tělesné teplo. Tento typ péřové bundy můžete pohodlně nosit v rozmezí teplot -5 až +15 stupňů Celsia. Tím jsou dány její velmi široké možnosti použití. Peří se díky své skvělé schopnosti termoregulace a prodyšnosti velmi rychle přizpůsobuje vnější teplotě i vám, proto ji nemusíte sundávat ani do auta. Peří zreguluje teplotní komfort a vám bude 'tak akorát'. Slouží také jako vrstva pod zimní, případně lyžařskou bundu. Zvlášť pokud mrzne až praští a vy chcete být v teple. Benefity    Nízká váha    Odlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu.    Husí/Kachní peří     Hlavní výhodou výplně z peří je fakt, že vám zaručí skutečný komfort ve velkém rozptylu teplot. Budete se tedy cítit pohodlně jak v mírných teplotách, kdy potřebujete pouze tepelnou podporu, tak i v těch největších mrazech, kdy vás výplň dokonale zahřeje.Materiály a údržba Svrchní materiál: 87% nylon 13% spandex Výplň: 90% prachové peří 10% peří Podšívka: 100% polyester Technologie    Peří    Peří je nejvýkonnější přírodní izolační materiál, který má 4x vyšší termo izolační schopnosti než syntetická vlákna a 2x vyšší než vlna. Zároveň stoprocentně absorbuje vlhkost a odvádí ji od těla. Mezi největší přednosti patří maximální tepelný komfort, velmi nízká hmotnost a dlouhá životnost. Po vybalení z obalu řádně výplň proklepejte a výrobek pověste na ramínko, aby se péřová výplň mohla nadechnout a získat objem, který ztratila při skladování. Bundy » Zimní bundy » Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM

Produkt Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM - historie ceny a dostupnosti

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM - další zajímavé produkty

Dámská péřová bunda Nordblanc Mesh modrá NBWJL7546_EBM - jak nakoupit nejvýhodnější?