Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 516 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB - popis produktu

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB Dámská zimní bunda NORDBLANC BILLOW ze strečového materiálu TERATEX® 10000. Bunda NORDBLANC BILLOW je jednoduchá funkční bunda pro zimní počasí. Měkký strečový materiál nijak neomezuje v pohybu a je dostatečně odolný. Bunda je vhodná především na běžné nošení, do města a podobné nenáročné aktivity. TERATEX® 10000 s membránou nabízí výbornou nepromokavost. Tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. ODOLNÉ PROTI VĚTRU Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. DUTÉ VLÁKNO Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. VÝBAVA vnitřní elastická manžeta v rukávu TERATEX® 10000ELP CORE Membrány označené ELP jsou specificky optimalizované pro ženskou potřebu teplotní regulace. Střední varianta špičkové řady funkčních úprav materiálů od NORDBLANC. Nepromokavý materiál, který odpuzuje vodu z povrchu látky, současně poskytuje potřebné hodnoty nepromokavosti, prodyšnosti a eliminuje průnik nárazového větru. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro běžné sportovní aktivity a každodenní použití. FURTHERM® Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 10000ELP, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 8 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Bundy » Sportovní bundy » Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB

Produkt Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB - parametry produktu

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB - historie ceny a dostupnosti

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB - další zajímavé produkty

Dámská nepromokavá bunda Nordblanc BILLOW bílá NBWJL7933_CHB - jak nakoupit nejvýhodnější?