Dalekohled Levenhuk Atom 8x21

Dalekohled Levenhuk Atom 8x21

Dalekohled Levenhuk Atom 8x21

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 576 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dalekohled Levenhuk Atom 8x21 - popis produktu

Binokulární dalekohled Levenhuk Atom 8 x 21 je lehký optický přístroj, ideální k pozorování v městském prostředí i ke sledování přírody mimo město. Díky konstrukci se střechovými hranoly má tento triedr relativně malé rozměry. Prvotřídní optika s antireflexní vrstvou na všech aktivních plochách produkuje jasný a čistý obraz. Pogumovaný plášť s protiskluzovým reliéfem zajišťuje pevný úchop. Optické prvky jsou vyrobeny z kvalitního borosilikátového skla BK-7. Čočky opatřené antireflexní vrstvou na všech optických plochách vytvářejí ostrý, kontrastní obraz. Praktické kolečko středového zaostřování umožňuje rychlé a snadné nastavení ostrého obrazu. Technické údaje: hmotnost: 210 g voděodolnost: ne konstrukce: binokulární nastavení osové vzdálenosti okulárů: 58-72 mm nejkratší zaostřovací vzdálenost : 2,1 m průměr výstupní pupily: 2,6 mm druh zaostřování: CF plnění dusíkem proti zamlžování: ne stabilizace obrazu: ne průměr objektivu: do 25 mm, 21 mm zvětšení od: (X)8 zvětšení: do 10x zvětšení do: (X)8 se zoomem: ne použití dalekohledu/dálkoměru: klasické, lovecké Obsah balení: binokulární dalekohled Levenhuk Atom 8 x 21 závěsný řemen čistící utěrku pouzdro návod k použití

Produkt Dalekohled Levenhuk Atom 8x21 lze nalézt mezi produkty ve skupině Binokulární dalekohledy, v nabídce prodejce Kokiskashop.cz.

Dalekohled Levenhuk Atom 8x21 - parametry produktu

Dalekohled Levenhuk Atom 8x21 - historie ceny a dostupnosti

Dalekohled Levenhuk Atom 8x21 - další zajímavé produkty

Dalekohled Levenhuk Atom 8x21 - jak nakoupit nejvýhodnější?