Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S

Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S

Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 264 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S - popis produktu

Páteřák Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S:Chránič páteře vás zabezpečí před nepříjemnými úrazy a každý nadšenec do lyžování či jízdy na snowboardu by ho měl zahrnout do své výbavy. Páteřák Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S je vyveden v dámské velikosti. Měkké provedení umožňuje přirozený pohyb, velmi dobře se přizpůsobí tělu a poskytne vám stejnou míru ochrany jako jiné pevnější varianty. Významné vlastnosti dámského páteřáku Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S Zabezpečí vás před nepříjemnými úrazy zad a páteře Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S má schopnost absorbovat sílu nárazu Jedná se o dámské provedení Příjemné měkké provedení bez tvrdých plátů Páteřák Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S nebude překážet při pohybu Model vhodný pro sezónu 2023/2024 Barva páteřáku Dainese: černá

Produkt Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S patří do skupiny produktů Chrániče páteře, patří značce Dainese, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S - parametry produktu

Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S - historie ceny a dostupnosti

Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S - další zajímavé produkty

Dainese Flexagon Waistcoat 2 Women- černá/šedá S - jak nakoupit nejvýhodnější?