Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená - popis produktu

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená NILS Extreme MTW210 je cyklistická helma, která se stará o bezpečnou jízdu ať už jezdíte na kole a nebo například na koloběžce, bruslích, nebo skateboardu.Model MTW210 je vyroben technologií Out-mold, kdy se konstrukce skládá ze dvou částí, které spolu nejsou pevně spojeny. V případě nárazu se enrgie rozkládá do celé plochy helmy rovnoměrněji a dále se přenáší přes pěnové polštářky.Helma je vyráběna ve třech rozměrech a disponuje systémem pro snadné přizpůsobení obvodu hlavy pomocí otáčení kolečka v zadní částí přilby. O snadné nasazení a sundání MTW210 se stará plastová přezka na regulovatelném řemínku.Parametry:     Materiál: PVC, EPS     Zapínání: nastavitelný řemínek s plastovou přezkou     Systém pro regulaci obvodu     Technologie Out-mold Výbava na kolo » Cyklistické přilby » Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená

Produkt Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená patří do skupiny produktů Cyklistické helmy, vyrábí jej značka NILS EXTREME, je vyroben ve velikosti 59-65, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické přilby od značky NILS EXTREME, je vyroben ve velikosti 59-65 v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená - parametry produktu

Velikost48-52
Velikost53-58
Velikost59-65
IntrastatPřilby SKI i cyklo-0,30-65061010
KategorieZelenina, Helmy, Přilby, Cyklistické helmy, Cyklistické přilby
ZnačkaNILS EXTREME
Velikost59-65
E-shopGamisport.cz

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená - historie ceny a dostupnosti

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená - další zajímavé produkty

Cyklistická helma NILS Extreme MTW210 šedo-zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?