Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha

Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha

Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha - popis produktu

eBook:,Elektronická CUKETOVÁ KUCHAŘKA 60 receptů z cukety, které si zamilujeteOd snídaní až po dezerty Výběr 60 nejlepších receptů z cukety na 132 stranáchJídla bez lepku, ze základních kvalitních surovin, plná chutí a barevS touto kuchařkou vždy budete vědět, co dobrého připravit.Pochutnají si úplně všichni! Od snídaní přes polévky, obědy a večeře až po přílohy a dezerty.U každého receptu najdete tipy na různé obměny a snazší přípravu. Všechny jídla jsou postavená na běžně dostupných surovinách. Na jejich přípravu nemusíte shánět žádné speciality, plně vystačíte s tradičními potravinami, které koupíte v každém obchodě. Vše bez lepku a přidaného cukru. E-kuchařka je připravena pro snadné vytištění na papír A4.

Tento produkt naleznete ve skupině Elektronické knihy, patří značce Paleosnadno.cz, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha - parametry produktu

Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha - další zajímavé produkty

Cuketová kuchařka - Lucie Grusová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?