CRAFT Essence #3793719

CRAFT Essence #3793719

CRAFT Essence #3793719

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CRAFT Essence - popis produktu

Cyklokalhoty CRAFT Essence: Dámské krátké cyklistické kalhoty CRAFT Essence do pasu s cyklistickou vložkou Craft Infinity C3. Kalhoty jsou vybaveny cyklistickou vložkou Craft Infinity C4, která je strečová ve všech směrech, bezešvá, s antibakteriální úpravou a anatomicky tvarovaná pro ženy. Je laserově střižená, což zabraňuje vzniku přetoků a má certifikát nejvyšší kvality Oeko-Tex®. Klíčové vlastnosti CRAFT Essence cyklokalhotPříjemný, elastický materiál s vynikající prodyšnostíV přední části pasu pohodlné překříženíV zadní část pasu do gumyNohavice zakončeny do širší, měkké, elastické manžety se silikonovým potiskemDélka vnitřního švu 22 cmOchranný faktor proti slunečnímu záření UPF50+Silikonové logo na levém stehněCyklistická vložka Infinity C3Sedací část: 12 mmHustota: 60-85 kg/m3Okraje: 4 mmMateriál:78 % Polyamid recyklovaný, 22 % Elastan

Produkt CRAFT Essence #3793719 patří do skupiny produktů Dámské kalhoty, je v nabídce značky Craft v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Krátké kalhoty, je v nabídce značky Craft v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CRAFT Essence #3793719 lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické kalhoty od značky Craft v nabídce e-shopu Alza.cz.

CRAFT Essence - parametry produktu

CRAFT Essence - historie ceny a dostupnosti

CRAFT Essence - další zajímavé produkty

CRAFT Essence - jak nakoupit nejvýhodnější?