CRAFT CORE Endur #3793739

CRAFT CORE Endur #3793739

CRAFT CORE Endur #3793739

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 959 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CRAFT CORE Endur - popis produktu

Cyklokalhoty CRAFT CORE Endur: Dámské krátké cyklistické kalhoty do pasu CRAFT Endur. Kalhoty jsou vybaveny cyklistickou vložkou Craft Infinity C4, která je strečová ve všech směrech, bezešvá, s antibakteriální úpravou a anatomicky tvarovaná pro ženy. Je laserově střižená, což zabraňuje vzniku přetoků a má certifikát nejvyšší kvality Oeko-Tex®. Klíčové vlastnosti CRAFT CORE Endur cyklokalhotPohodlné řešení přední části pasuZadní část pasu do širší gumyMateriál odolný vůči mechanickému opotřebeníPloché švyProdyšný materiálNohavice zakončeny do širší, měkké, elastické manžety se silikonovým potiskemReflexní logaCyklistická vložka Infinity C4Sedací část: 12 mmOkraje: 3 mmHustota pěny: 35-80 kg/m3Materiál:80 % polyamid, 20 % elastan

Produkt CRAFT CORE Endur #3793739 patří do skupiny produktů Dámské kalhoty, je v nabídce značky Craft v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Krátké kalhoty, je v nabídce značky Craft v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CRAFT CORE Endur #3793739 patří do skupiny produktů Cyklistické kalhoty od značky Craft v nabídce e-shopu Alza.cz.

CRAFT CORE Endur - parametry produktu

CRAFT CORE Endur - historie ceny a dostupnosti

CRAFT CORE Endur - další zajímavé produkty

CRAFT CORE Endur - jak nakoupit nejvýhodnější?