Čistič PU pěny a pistole

Čistič PU pěny a pistole

Čistič PU pěny a pistole

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Čistič PU pěny a pistole - popis produktu

Kombinovaný čistič pro ošetření aplikační pistole na PU pěny i pro čištění potřísněných ploch pomocí rozprašovače. Účinně rozpouští všechny typy nevytvrzených polyuretanových pěn. CHARAKTERISTIKA PRODUKTU: -  čisticí kapalina používaná ve spojení s pěnou Soudal a pistolovým aplikátorem se závitovým systémem -  obsahuje rozpouštědla -  může být používán i k běžným trubičkovým pěnám díky přibalené nasazovací rozprašovací trysce PŘÍKLADY POUŽITÍ -  čištění pistolového aplikátoru -  čištění ostatních částí aplikační pistole -  čištění ventilu plechovky s PU pěnou -  odstraňování nevytvrzené pěny z ploch, nářadí apod.

Produkt Čistič PU pěny a pistole patří do skupiny produktů Čističe oken, patří značce SKLADOVÁ-OKNA.cz, naleznete jej v e-shopu Skladova-okna.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Čističe na okna, patří pod značku SKLADOVÁ-OKNA.cz, v nabídce prodejce Skladova-okna.cz.

Čistič PU pěny a pistole - parametry produktu

VýrobceSKLADOVÁ-OKNA.cz
KategorieČističe oken, Čističe na okna
ZnačkaSKLADOVÁ-OKNA.cz
E-shopSkladova-okna.cz

Čistič PU pěny a pistole - historie ceny a dostupnosti

Čistič PU pěny a pistole - další zajímavé produkty

Čistič PU pěny a pistole - jak nakoupit nejvýhodnější?