Nejnižší cena za posledních 45 dní: 214 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice. Oslovili jsme 5 velkých firem zabývající se živou stravou, aby nám do knihy přispěli nejen svými skvělými recepty, ale i svými životními příběhy a svým pohledem na živou stravu. Podtitul Tajemství těch nejlepších plně vystihuje obsah knihy.
Produkt Česká raw food má EAN kód 9788087383445.
Kategorie | Knihy |
EAN | 9788087383445 |
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice. Oslovili jsme 5 velkých firem zabývající se živou stravou, aby nám do knihy přispěli nejen svými
An Essential Guide to Understanding Raw Food Diets. Rick and Karin Dina are both healthcare practitioners and long-time followers of a raw food diet. They have provided scientific information on how to construct nutritious raw diets through their Science of Raw Food Nutrition classes to hundreds of
Raw Food, 155 receptů Růženy a Andrease Wegenerových
eBook: Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých
Český pracovní sešit obsahuje pokyny ke cvičením v češtině, anglicko-český slovníček s výslovností, přehled gramatiky v češtině, maturitní slovníček, databanku slovní zásoby k české maturitě rozdělenou po lekcích i podle maturitních témat, 3 maturitní testy, sekce k
Učebnice angličtiny pro střední školy, Pearson, český pracovní sešit, příprava k maturitě
**New for 2021: celebrate the life and legacy of the inimitable food writer with WORLD TRAVEL, Bourdain's guide to the global food scene, compiled by his long-time assistant and cookbook co-author** A lot has changed since Kitchen Confidential - for the subculture of chefs and cooks, for the
Nepochybně vynikající a poutavé raw, veganské a bezlepkové pohoštění! Lahodné raw pohoštění. Emily Von Euw, tvůrce populárního blogu 'This Rawsome Vegan Life', připravuje pohoštění, které je tak fenomenální a tak ohromující, že ho lze považovat za mistrovské dílo. A
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak
Everything you need to know about RAW photography The RAW file format is digital photography's equivalent of a negative in film photography: it contains untouched, raw pixel information straight from the digital camera's sensor, which must be processed to produce the final result. Written by a
INTRODUCTION TO FOOD SCIENCE AND FOOD SYSTEMS, 2nd Edition explores the foundations of the food industry, from nutrition and chemistry to processing and safety, and delves into some of the most pressing foodborne issues of our day. As the world grapples with critical issues such as hunger and GMOs,
Elektronická kniha Český, česká, české:České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! | Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší
Exploring food chains and food webs in a range of
Food: The Key Concepts presents an exciting, coherent and interdisciplinary introduction to food studies for the beginning reader. Food Studies is an increasingly complex field, drawing on disciplines as diverse as Sociology, Anthropology and Cultural Studies at one end and Economics, Politics and
Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit