CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 949 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Kalhoty Unlimited jsou jako doma na asfaltové nebo štěrkové cestě, a proto neznají žádné hranice. Díky extra ochraně a čtveřici diskrétních skrytých kapes jsou připraveny na vaše další dobrodružství. > Vytvořeny pro jízdu bez omezení v jakémkoli terénu. Afinita Pro Lycra® na vnitřní straně stehen pro výjimečnou pružnost a pevnost. Dvě síťované kapsy zabudované do popruhů. Dvě boční kapsy na přenášení a horní překrytí, aby z nich nic nevypadlo. Vložka KISS Air2 pro pohodlí na dlouhých vyjížďkách. Kalhoty GIRO4. Hmotnost: 211 g (M) Teplotní rozsah: 14 - 32 °C Přístroj je vhodný pro děti od 3 let. Složení materiálu: Hlavní materiál: 80%polyamid, 20%elastan. Podšívka 85%polyamid 15%elastan Dolní část kalhot 63%polyamid 37%elastan Zadní vložka 74%polyamid 26%elastan Podšívka 88%polyester 12%elastan Pohodlí při dlouhých jízdách, odolnost na jakémkoli povrchu, spousta úložného prostoru - to je příběh šortek Unlimited Cargo. Díky tkanině Affinity Pro a podšívce KISS Air2 jsou stvořeny pro pohodlí v sedle. Přidali jsme kapsy, přesněji 4. Na boku každé nohavice je elastická kapsa, do které se vejde spousta vybavení, ale je dostatečně kompresní, aby se náklad při jízdě nehoupal ze strany na stranu. Boční kapsy mají také horní překrytí, aby z nich nic nevypadlo. Celkový dojem dotváří spodní lemy kalhot GIRO4. Je to pohodlný kousek pro vaše další dobrodružství. Skvěle se hodí na šotolinu, ale také pro stále rostoucí počet silničních cyklistů, kteří chtějí na svých vyjížďkách více úložného prostoru. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Tento produkt naleznete ve skupině Krátké kalhoty, je v nabídce značky CASTELLI v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Produkt CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá patří do skupiny produktů Cyklistické kalhoty od značky CASTELLI v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieKalhoty, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké s laclem - šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?