CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá #4905550

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá #4905550

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá #4905550

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Volné cyklistické kalhoty, které díky úzkému střihu a elastickému materiálu nepůsobí tak, jak by měly. Jsou připravené na dlouhé vytrvalostní jízdy, ale dobře vypadají i mimo kolo. Tkaná tkanina s povrchovou úpravou DWR. Extrémně lehké, takže je ani neucítíte. Dvě přední kapsy a jedna zadní kapsa na zip. Elastický pas s předním zapínáním na zip. Knoflík s logem štíra. Barva: 010 černá, 089 lesní zelená, 030 tmavě šedáVelikosti: XS - 3XL Hmotnost: 108 g (L) Teplotní rozsah: 18 - 32 °C Materiálové složení: Hlavní materiál: 90%polyamid, 10%elastan. Kapsy 100%polyester Materiál: 100% bavlna Jsou dny, kdy vám volné šortky dodají ten správný vzhled. Mnozí z nás však meditují nad tím, zda jsou ochotni kvůli vzhledu slevit ze svého pohodlí, a nakonec si šortky obléknou. Proto jsme se pustili do výroby lepších šortek. Sáhli jsme po strečové tkanině, která poskytuje skvělou pružnost, ale zároveň je neuvěřitelně lehká a odolná. Přidali jsme vodoodpudivou úpravu DWR, takže bláto a kapky nemají šanci. Dvojici kapes na přední straně jsme vytvořili tak, aby vypadaly jako u džínů, takže cokoli do nich vložíte, nevypadne ven. Střih jsme udělali poměrně těsně u těla, takže vám budou slušet i mimo kolo a při jízdě se nebudou vyhrnovat. Všechno tak nějak zmizí. Kraťasy nemají vlastní cyklistickou vložku, takže je můžete nosit přes své oblíbené elastické kraťasy Castelli. Například model Superleggera je dobrou volbou do teplejšího počasí, nebo Unlimited Ultimate, pokud chcete extra kapsy a větrání. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá #4905550 lze nalézt mezi produkty ve skupině Krátké kalhoty, je v nabídce značky CASTELLI v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické kalhoty od značky CASTELLI v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieKalhoty, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - UNLIMITED BAGGY - šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?