CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá

CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá

CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 819 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá - popis produktu

CO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Naše nejlepší bunda do mírných zimních podmínek. Tato lehká, superprodyšná a extrémně rychlá bunda se skvěle hodí pro jízdu s vysokou intenzitou nebo když si chcete udržet optimální teplotu v chladných podmínkách. Konstrukce Alpha s vnější vrstvou bez membrány a izolací Polartec® Alpha uvnitř. Tkanina Nano Flex Lightna na hrudi, rukávech a horní části zad částečně chrání před větrem, ale absence membrány zajišťuje maximální prodyšnost Dvouvrstvá konstrukce Alpha odděluje větruodolnou a izolační vrstvu pro lepší ventilaci a termoregulaci. Vodoodpudivá úprava Aktivní izolace Polartec® Alpha na hrudi, rukávech a zádech pro tepelný komfort. Nano Flex Extra Dry na zádech pro lepší prodyšnost, teplo a pot mohou unikat ven, ale dokáží ochránit před deštěm díky vodoodpudivé úpravě využívající nanotechnologii Asymetrický dvoucestný zip YKK® Vislon®. Boční kapsa na zip na cennosti 3 zadní kapsy s laserem vypálenými odtokovými otvory Široký pas sedí naplocho a pohybuje se s vámi. Barvy: 085 světle černá, 304 asfaltová, 424 belgická modrá, 776 sírově žlutá. Velikosti: XS-3XL Hmotnost 277 g (M) Teplotní rozsah 6-16 °C Složení materiálu: Hlavní materiál: 75%polyester, 25%elastan. Boky, zadní rukávová vsadka, zadní díl 78%polyester 22%elastan Rukávy, zadní spodní díl 70%polyamid 30%elastan Podšívka kapes 100%polyamid Podšívka 100%polyester Tato bunda je vhodná na rychlou jízdu v chladném počasí, nebo pokud se chcete obléknout tak akorát do přechodného období. To, díky čemu tato bunda funguje naplno, je naše dvouvrstvá konstrukce Alpha, díky které budete připraveni na závody hned na začátku jara. Elastická tkanina vrchní vrstvy propouští vzduch, takže se při ostré jízdě v mrazu tolik nezpotíte, protože když jste mokří, bude vám zima. Vnitřní vrstva Polartec® Alpha izoluje, ale je dostatečně prodyšná a tak lehká, že ani nebudete vědět, že na sobě něco máte. Batoh jsme vyrobili z našeho materiálu Nano Flex Extra Dry, který solidně izoluje, ale protože nemá membránu, skvěle dýchá a pot se může rychle odpařovat. Střih je na tělo, takže nic netřepotá ve větru, a celek dotvářejí drobné detaily: hladce chodící zipy YKK®, reflexní prvky a odvodňovací otvory na kapsách, plochý silikonový pásek. Díky přesnému střihu je tato bunda naší nejlépe aerodynamickou bundou. Ne že by aerodynamika byla v zimě až tak důležitá, ale u Castelli věříme, že rychlost je zábava.  Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku CASTELLI v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá - parametry produktu

POHLAVÍpánské
KategorieBundy, Vesty, Zimní bundy
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistická zateplená bunda - ALPHA FLIGHT ROS - hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?