WIKY - Čajová souprava - Krtek

WIKY - Čajová souprava - Krtek

WIKY - Čajová souprava - Krtek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 164 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WIKY - Čajová souprava - Krtek - popis produktu

Nádobí do dětské kuchyňky Čajová souprava Krteček: Máte doma malého pomocníka, který rád dělá všechno s vámi? Pak mu doma nesmí chybět dětská čajová souprava zdobená oblíbeným Krtečkem. Do konvičky může uvařit vynikající čaj nebo lahodnou kávu a nalít ji do dvou šálků na talířcích, nabídnout také cukřenku nebo smetanu v malé konvičce. Nyní si kamarádi, rodina nebo panenky pochutnají na všech připravených nápojích. V porcelánové soupravě bude všechno téměř jako skutečné a vaše ratolest si s nádobím opravdu vyhraje. Nádobíčko je vhodné pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti dětská čajová souprava Krteček, 7 ksDětské nádobí je zdobené pohádkovou postavičkou KrtkaČajová souprava je porcelánováSe sadou si vaše dítě plně vyhraje jako se skutečným nádobímSet obsahuje konvičku, 2 šálky, 2 talířky, cukřenku a konvičku na smetanuNádobí je vhodné pro holky i klukyDětská sada nádobíčka je vhodná pro děti od 3 let

Nalejte kamarádům čaj do šálku s Krtkem.Krásná čajová souprava z kolekce s oblíbenými postavičkami Krtka a jeho kamarádů.Vhodné od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Nádobí - čajový set Krtek porcelán na kartě 17x24x3cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Krásná čajová souprava z kolekce s oblíbenými postavičkami Krtka a jeho kamarádů. obsahuje: konvičku cukřenku 2 šálky a 2 talířky šálek na smetanu

Produkt WIKY - Čajová souprava - Krtek patří do skupiny produktů Dětské kuchyňky, vyrábí jej značka Teddies, Wiky, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz, Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské nádobí, patří pod značku Teddies, Wiky, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt WIKY - Čajová souprava - Krtek lze nalézt mezi produkty ve skupině Čaje Maté, je v nabídce značky Teddies, Wiky, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt WIKY - Čajová souprava - Krtek označuje EAN kód 8590331708048.

WIKY - Čajová souprava - Krtek - parametry produktu

WIKY - Čajová souprava - Krtek - historie ceny a dostupnosti

WIKY - Čajová souprava - Krtek - další zajímavé produkty

WIKY - Čajová souprava - Krtek - jak nakoupit nejvýhodnější?