Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 961 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite - popis produktu

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite Pánská zimní bunda Hannah Slasher je ideální volba do města. Má regulovatelnou kapuci, praktické manžety na rukávech, prostorné kapsy a zip chráněný chlopní s patentkami. Vedle zajímavého vzhledu vám bunda nabízí také skvělé technologické řešení proti zimě. Hannah Slasher využívá polyesterovou střiž Duratherm High Loft, která je určená pro tepelnou izolaci sportovních oděvů. Materiál má vysokou plnivost, výbornou stlačitelnost a spolehlivě funguje i ve vlhkém prostředí. Před deštěm a sněhem vás účinně ochrání i mikroporézní polyuretanový zátěr Drypeak 1500 s vyváženým poměrem prodyšnosti a voděodolnosti. Díky tomu můžete s bundou Hannah Slasher vyrazit do víru zimního velkoměsta bez ohledu na předpověď počasí. Regulovatelná kapuce I Komorové plnění I Rukávová manžeta I Výborné materiálové řešení. Bundy » Městské bundy » Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite

Produkt Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Hannah, velikost odpovídá označení 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Hannah, velikost je 3XL.

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy
ZnačkaHannah
Velikost3XL

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite - historie ceny a dostupnosti

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite - další zajímavé produkty

Bunda HANNAH Slasher II magnet mel/anthracite - jak nakoupit nejvýhodnější?