Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - popis produktu

Holicí strojek Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže:Braun Series 9 PRO+ zajistí přesné a hladké oholeníS elektrickým holicím strojkem Braun Series 9 PRO+ oholíte snadno, rychle a pohodlně své vousy, a to ať už se jedná o 1denní, 3denní nebo klidně i týdenní vousy. Hladkého a šetrného oholení je dosaženo použitím 5 holicím prvkům ProShave včetně břitu ProLift Blade. Všechny součástí holicí hlavy byly navrženy tak, aby oholily až na 0,05 mm, braly vousy dlouhé i ty, které rostou různými směry.Naprosto přesné zastřižení s ProTrimmerBraun Series 9 PRO+ disponuje zabudovanou technologií pro přesný styling i dlouhých vousůHolicí strojek je vylepšený pomocí nerezové chirurgické oceleBřity si zachovávají ostrost po celou dobu životnostiBraun Series 9 PRO+ si poradí i s hustými vousyMáte husté a dlouhé vousy? I s těmi si holicí strojek Braun Series 9 PRO+ 9577cc hravě poradí. Pomocí technologii AutoSense, 10000 sonickým vibracím a flexibilní hlavě oholí strojek vaše vousy hladce a méně tahy. O 40° výkyvná hlavice se lépe přizpůsobí konturám obličeje a krku, čímž dosáhnete ještě hladšího oholení za kratší čas.Precizní oholení po celé rokyHolicí strojek Braun Series 9 PRO+ 9577cc se vyrábí v Německu a aby zůstal pořád v top formě, obdržíte k němu chytrou stanici SmartCare Center 6v1. Stačí stisknout jediné tlačítko a holicí strojek bude opět jako nový. Vestavěná Li-Ion baterie poskytne holicímu strojku Braun dostatek energie pro 60 minut holení. Díky 100% voděodolné konstrukci můžete holicí strojek Braun Series 9 PRO+ používat v koupelně kdekoli. Součástí je přenosné nabíjecí pouzdro PowerCase, které zvyšuje o 50 % dobu bateriového provozu holicího strojku Braun. Tím se dostanete až na 90 minut holení.Porovnání holicích strojků Braun Series 9 PRO+Šetrné oholení i v citlivých oblastechHolicí strojek Braun BG3350 byl navržen pro muže, kteří chtějí precizně upravit chloupky celého těla. Za pomoci technologie SkinShield nedochází k přímému kontaktu nožů s pokožkou. Braun BG3350 má širokou zónu pro zastřihování, díky čemuž zachytí jedním tahem více chloupků. Snáze tak dosáhnete požadovaného oholení v méně tazích.Technologie SkinShield chrání vaši pokožkuRedukujte riziko vzniku drobných ranek a pořezání s technologií SkinShield a speciálním nástavcem pro citlivou pokožku. Díky tomu s holicím strojkem Braun dosáhnete kvalitního oholení, které je šetrné k vaší pokožce.Holicí strojek Braun umožní rychlou a pohodlnou péči o celé těloBraun BG3350 si poradí s jakoukoli délkou, díky čemuž dosáhnete pečlivého zastřižení bez podráždění pokožky. Na jedno nabití vydrží holicí strojek Braun fungovat až 80 minut, což je více než dost času pro pohodlnou úpravu celého těla. Holicí strojek oplývá LED indikátorem nabíjení. Snadnou údržbu zajišťuje omyvatelné provedení.Braun BG3350 je šetrný k pokožce celého těla

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže patří do skupiny produktů Holící strojky, je v nabídce značky BRAUN v nabídce e-shopu Alza.cz.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - parametry produktu

KategorieHolící strojky
ZnačkaBRAUN
E-shopAlza.cz

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - historie ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - další zajímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - jak nakoupit nejvýhodnější?