Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže

Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže

Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - popis produktu

Holicí strojek Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže:Šetrné oholení i v citlivých oblastechHolicí strojek Braun BG3350 byl navržen pro muže, kteří chtějí precizně upravit chloupky celého těla. Za pomoci technologie SkinShield nedochází k přímému kontaktu nožů s pokožkou. Braun BG3350 má širokou zónu pro zastřihování, díky čemuž zachytí jedním tahem více chloupků. Snáze tak dosáhnete požadovaného oholení v méně tazích.Technologie SkinShield chrání vaši pokožkuRedukujte riziko vzniku drobných ranek a pořezání s technologií SkinShield a speciálním nástavcem pro citlivou pokožku. Díky tomu s holicím strojkem Braun dosáhnete kvalitního oholení, které je šetrné k vaší pokožce.Holicí strojek Braun umožní rychlou a pohodlnou péči o celé těloBraun BG3350 si poradí s jakoukoli délkou, díky čemuž dosáhnete pečlivého zastřižení bez podráždění pokožky. Na jedno nabití vydrží holicí strojek Braun fungovat až 80 minut, což je více než dost času pro pohodlnou úpravu celého těla. Holicí strojek oplývá LED indikátorem nabíjení. Snadnou údržbu zajišťuje omyvatelné provedení.Braun BG3350 je šetrný k pokožce celého těla

Produkt Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže lze nalézt mezi produkty ve skupině Holící strojky, je v nabídce značky BRAUN v nabídce e-shopu Alza.cz.

Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - parametry produktu

KategorieHolící strojky
ZnačkaBRAUN
E-shopAlza.cz

Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - historie ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - další zajímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Tmavě šedý + Braun Sada Pro Péči O Tělo 3 BG3350 pro muže - jak nakoupit nejvýhodnější?