Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 591 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - popis produktu

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 Dámské celokožené polobotky, které vás navedou na správnou cestu podzimní přírodou i kouzelnými ulicemi měst.Stromy už se převlékly do těch nejkrásnějších barev roku. Ranní mlha dává přírodě mystický nádech a sluníčko nízko nad obzorem vytváří v ulicích měst kouzelnou atmosféru. Podzim je tady. A s ním i tyhle dámské celokožené pohorky Asolo pro fajn pocit.Možná občas zaprší městská dlažba začne klouzat. A možná, že se po cestě zatouláte na nějakou tu blátivou stezku s kluzkými kořeny. Nevadí. Podešev Vibram® Betulla dohlédne, aby každý váš krok přistál do jistoty.A žádný strach. Ať se vydáte kamkoliv, vaše nohy zůstanou v suchu a pohodě. Tyhle boty jsou totiž vyzbrojené nepromokavou membránou GORE-TEX® a voděodolným Nubukovým svrškem.Klíčové vlastnosti    Svršek: voděodolný Nubuk 1.6 - 1.8 mm    Podšívka: GORE-TEX® Extended Comfort + kožený límec    Podešev: Vibram® Betulla expanded rubber    Váha: 285 g (jedna bota ve velikosti 5 UK)    Vyrobeno v Evropě Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

Produkt Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 5 UK, 7.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské polobotky, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 5 UK, 7.

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - parametry produktu

Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
IntrastatSportovní, trekové boty nizké-0,80-64031900
KategorieDámské boty, Polobotky, Dámské polobotky
ZnačkaAsolo
Velikost5 UK, 7

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - historie ceny a dostupnosti

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - další zajímavé produkty

Boty Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - jak nakoupit nejvýhodnější?