Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m

Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m

Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m - popis produktu

Jsou podšité podšívkou. Jedná se o slabší vrstvu látky pod svrchní tkaninou. Podšívka přispívá k delší životnosti plavek a navíc plavky nejsou po namočení průhledné. To platí zejména pro hodně světlé nebo bílé plavky. Jedinou nevýhodou podšívky je to, že plavky mohou déle schnout. Tkanička ke stahování plavek zaručuje komfort. Plavky si pomocí tkaničky pohodlně dotáhnete a nemusíte se obávat jejich pádu při skoku do vody. Plavky mají střední vykrojení. (Medium Leg) Tyto plavky mají překřížená ramínka. Plavky ve stylu Crossback poskytují maximální svobodu pohybu. Tento styl je typický pro hodně vykrojená záda.

Produkt Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m patří do skupiny produktů Dámské plavky od značky BornToSwim, naleznete ho u prodejce Swimaholic.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dvoudílné plavky, vyrábí jej značka BornToSwim, naleznete jej v e-shopu Swimaholic.cz.

Produkt Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m patří do skupiny produktů Dámské dvoudílné plavky, patří pod značku BornToSwim, naleznete ho u prodejce Swimaholic.cz.

Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m - parametry produktu

Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m - historie ceny a dostupnosti

Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m - další zajímavé produkty

Dámské dvoudílné plavky borntoswim sharks bikini black/turquoise m - jak nakoupit nejvýhodnější?