Bohové Olympu – Proroctví

Bohové Olympu – Proroctví

Bohové Olympu – Proroctví

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bohové Olympu – Proroctví - popis produktu

Elektronická kniha Bohové Olympu – Proroctví:Vítejte zpátky v Táboře polokrevných! Volné pokračování napínavé dobrodružné série Percy Jackson právě začíná! Do Tábora polokrevných přicházejí noví hrdinové Jason, Piper a Leo. Ale než se stačí pořádně rozkoukat, čeká je nebezpečná výprava, vedená záhadným proroctvím. A podaří se při tom všem vypátrat i Percyho Jacksona, ztraceného hrdinu? Není tak zlé probudit se v autobuse cestou na školní exkurzi mezi svou dívkou a nejlepším kamarádem. Pořádný malér ale je, když spolužáky nepoznáváš, nevíš ani, kdo jsi sám, a netušíš, jak ses tam vůbec ocitl! A to všechno je jenom začátek, protože na výletě v Grand Canyonu se začnou dít vážně strašlivé věci… Spousta dalších informací, hry a zábava na www.percy-jackson.cz!

Produkt Bohové Olympu – Proroctví lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce Fragment, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Bohové Olympu – Proroctví - parametry produktu

Bohové Olympu – Proroctví - historie ceny a dostupnosti

Bohové Olympu – Proroctví - další zajímavé produkty

Bohové Olympu – Proroctví - jak nakoupit nejvýhodnější?