Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm

Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm

Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 465 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm - popis produktu

Příslušenství k elektrostimulátorům Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm: Pro majitele Body Clock přístrojů pro svalovou stimulaci EMS a přístrojů proti bolesti TENS je určena sada náhradního příslušenství Body Clock Uni-Patch. Balení obsahuje celkem 4 samolepicí antialergenní podložky s elektrodami. Mají obdélníkový tvar a jsou vhodné pro všechny stimulátory s jehlovým konektorem o průměru 2 mm. Tyto gelové stimulační podložky vynikají svou vysokou vodivostí, snadnou aplikací a zejména bezbolestným odstraňováním. Navíc po použití nezanechávají žádné stopy. Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložky s elektrodami využijete opakovaně, vydrží 20 až 30 použití. Klíčové vlastnosti samolepicí podložky s elektrodou Body Clock Uni-Patch, 4 ksPro přístroje pro svalovou stimulaci EMS a přístroje proti bolesti TENSSamolepicí podložky s elektrodou Body Clock Uni-Patch jsou antialergenníIdeální pro jemnou a citlivou pokožkuVhodné pro všechny stimulátory s jehlovým konektorem o průměru 2 mmVynikají vysokou vodivostí, snadnou aplikací a bezbolestným odstraňovánímBody Clock Uni-Patch samolepící podložky s elektrodami jsou pro opakované použitíV balení celkem 4 kusy podložek Použití:Podložka je kryta fólií. Po sejmutí ji stačí pouze přiložit na kůži. Jedna podložka vydrží cca 20 až 30 použití.Rozměry:44 × 95 mm

Produkt Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm lze nalézt mezi produkty ve skupině Masážní přístroje, patří pod značku Body Clock Health Care Ltd., naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Masážní podložky od značky Body Clock Health Care Ltd. v nabídce e-shopu Alza.cz.

Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm - parametry produktu

Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm - historie ceny a dostupnosti

Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm - další zajímavé produkty

Body Clock Uni-Patch samolepící antialergenní podložka s elektrodami - obdélníková 44 x 95mm - jak nakoupit nejvýhodnější?