15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel

15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel

15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 160 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel - popis produktu

Akupresurní a masážní rohož je skvělou pomůckou pro lidi trpící bolestmi nohou! Můžete ji používat každý den od tuctu do několika desítek minut. Umožňuje vám snížit bolest a zlepšit přísun krve do nohou a především je výrazně uvolnit. Vybavením rohože mnoha masážními body získáte po několika minutách pocit uklidňujícího tepla a vaše nohy se budou cítit mnohem lépe.

Balení obsahuje 1 kus! Vzhledem k tomu, že barevné provedení zboží je dodavatelem dodáváno náhodně, není možný výběr barvy.

Vlastnosti:

  • Rohož se spoustou akupresurních bodů způsobuje, že se během masáže uvolňují endorfiny, které zlepšují náladu a pozitivně ovlivňují působení neuropeptidů - molekul, jejichž úkolem je zmírnit bolest.
  • Účinné při úlevě od bolesti a napětí v nohou. Používejte jej při jakékoli bolesti nebo těžkých chodidlech.
  • Nohy mají spoustu senzorických receptorů spojených s jinými systémy našeho těla, díky správné masáži můžete přinést úlevu nejen nohám!
  • Produkt vám poskytne zdraví, energii a relaxaci, daleko mimo dosah - pouhých 10 minut denně!

Údržba a bezpečnostní opatření:

  • POZOR: Nepoužívejte rohož, pokud trpíte poruchami srážení krve (včetně hemofilie), pokud používáte antikoagulancia a máte velmi citlivou pokožku!
  • První použití může přinést nějaké nepohodlí. Počkejte několik minut, než si nohy zvyknou na dotek rohože.
  • Neumývejte rohož v pračce a nesušte ji v pračce. Lze jej mýt pouze rukou, v jemném saponátu!
  • Po nanesení rohože se vyvarujte silné fyzické námahy, což pomůže zvýšit výsledky postupu.

Technické specifikace:

  • Materiál: plast
  • Rozměry: 35 x 36 cm
  • Více než 2800 masážních bodů!
  • Barva: růžová / fialová / modrá / zelená

Akupresurní masážní podložka s výstupky podporuje prokrvení a stimuluje reflexní body na chodidlech. Akupresurní masáž má blahodárný vliv na správnou funkci všech orgánů lidského těla, uvolňuje tělo a svalové napětí, pomáhá odstranit toxiny z těla, zlepšuje imunitu a může pomoci při problémech se spánkem.Akupresurní podložka napomáhá odbourat bolesti svalů, kloubů, páteře nebo hlavy. Pošlapávání na podložce zmírňuje bolesti chodidel a pocit těžkých nohou. Vhodná při problémech s plochými chodidly a propadlou nožní klenbou. Masážní podložka je ideální pro zlepšení pohody, zdraví a imunity. Pomáhá odstranit únavu a napětí, navozuje pocit relaxace a blahodárně působí na psychiku. Podložku lze využít kdykoliv a kdekoliv – doma při sledování TV, při sedavém zaměstnání v kanceláři. Je voděodolná, lze využít i jako podložku v koupelně nebo i při sprchování. Podložku nesmí používat těhotné ženy, osoby s těžkým onemocněním vnitřních orgánů nebo akutním zánětem.

V okamžiku, kdy vstoupíte na reflexní masážní podložku, začnete cítit, že více než 2 800 reflexních bodů začne masírovat Vaše nohy, čímž aktivuje signály pro zmírnění bolesti! Více než 2800 reflexních bodů.

Produkt 15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel patří do skupiny produktů Masážní přístroje, patří pod značku Verk, v barvě černá, modrá, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Masážní pomůcky, patří značce Verk, barevná varianta je černá, modrá, naleznete ho u prodejce Darkovo.cz, 4home.cz.

Produkt 15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel lze nalézt mezi produkty ve skupině Masážní podložky od značky Verk, v barevné verzi černá, modrá v nabídce e-shopu Darkovo.cz, 4home.cz.

Produkt 15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel popisuje EAN kód 5907451308097.

15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel - parametry produktu

15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel - historie ceny a dostupnosti

15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel - další zajímavé produkty

15557 Masážní podložka na reflexologii akupresív chodidel - jak nakoupit nejvýhodnější?