Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič

Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič

Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič - popis produktu

Výkonný vysokotlaký parní čistič povrchů pro každodenní čištění a dezinfekci - vše bez chemikálií. Uvolňuje špínu a mastnotu silou páry. Různé nástavce pro čištění kuchyně, grilu, koupelny, omítky, oken. Prodlužovací hadice, sada 3 drobných barevně odlišených kartáčů, kartáč na spáry, úhlový nástavec, okenní stěrka a další příslušenství. Technické parametry: 100% bez chemikálií pouze síťový provoz délka hadice: 0,8 m čistící kapacita: 0,4 l doba paření: 15 minut zahřívací doba: 60 sekund Příslušenství: nalévací nádobka pro plnění nádoby na vodu prodlužovací hadice sada drobných kartáčů, barevně odlišených kartáč na spáry úhlový nástavec okenní stěrka plochá podložka z mikrovlákna plochá škrabka 2x hadřík z mikrovlákna

Produkt Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič lze nalézt mezi produkty ve skupině Vysokotlaké čističe, patří pod značku Bissell, v barevné verzi černá, naleznete jej v e-shopu 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parní čističe, je v nabídce značky Bissell, v barevné verzi černá v nabídce e-shopu 4home.cz.

Produkt Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič patří do skupiny produktů Dezinfekce povrchů, patří značce Bissell, barevná varianta je černá, naleznete ho u prodejce 4home.cz.

Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič - parametry produktu

Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič - historie ceny a dostupnosti

Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič - další zajímavé produkty

Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič - jak nakoupit nejvýhodnější?