Biofinity (3 čočky) #147696

Biofinity (3 čočky) #147696

Biofinity (3 čočky) #147696

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Biofinity (3 čočky) - popis produktu

Kontaktní čočky Biofinity (3 čočky):Společnost CooperVision si zakládá na zodpovědném přístupu ke svým zákazníkům, kterým poskytuje ty nejlepší nástroje pro péči o zrak. Uvědomuje si, že kvalitní kontaktní čočky musí poskytovat nejen vynikající vidění, ale také pohodlí a jistotu. Chápe jedinenčnost každého uživatele a specializuje se nejen na běžné, ale také náročnější korekce zraku. Značka CooperVision je garancí špičkové kvality a moderních inovací - dnes, zítra i v budoucnosti. Biofinity jsou čočky s měsíční výměnou určené pro každodenní používání. Při jejich výrobě byl použit moderní silikon-hydrogelový materiál, vykazující skvělou propustnost kyslíku i vysoký a stabilní obsah vody. Díky těmto vlastnostem je možné po poradě s lékařem tyto kontaktní čočky využívat také pro kontinuální nošení. Biofinity jsou rovněž jedny z nejzdravějších čoček na trhu.V balení naleznete 3 čočky. Hlavní přednosti:Pokročilý silikon-hydrogelový materiálSkvělá propustnost kyslíkuStabilní a vysoký obsah vody Jsou tyto čočky určeny právě pro vás?Hledám čočky s měsíční výměnou pro každodenní používáníChci čočky používat kontinuálněMám zodpovědný přístup ke zdraví mých očíPokud jste tyto kontaktní čočky nikdy nepoužívali, nedoporučujeme jejich zakoupení bez předchozí odborné zkušební aplikace a konzultace s očním specialistou. Možnost kontinuálního nošení je vždy nutno konzultovat s očním specialistou. Chraňte své oči. 

Produkt Biofinity (3 čočky) #147696 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka CooperVision, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Biofinity (3 čočky) - parametry produktu

Biofinity (3 čočky) - historie ceny a dostupnosti

Biofinity (3 čočky) - další zajímavé produkty

Biofinity (3 čočky) - jak nakoupit nejvýhodnější?