Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový

Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový

Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 347 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový - popis produktu

Je čas na zábavnou snídani s dřevěným toustovačem Meggy! Tento půvabný toustovač je skvělým doplňkem pro každou dřevěnou kuchyňku. Stačí vložit dřevěné plátky chleba do štěrbinového toustovače a nastavit preferované nastavení pomocí voliče. Tousty bude vaše dítě péct s láskou, radostí a bez toho, že by se mohlo zranit. Hraní s toustovačem Meggy je nekonečné a vaše dítě bude bavit. Hlavní vlastnosti tohoto produktu zahrnují podporu kreativního a nápaditého hraní. Kromě hezkého vzhledu je toustovač vyráběný z vysoce kvalitních, zodpovědně získaných materiálů, které splňují aktuální evropské bezpečnostní normy. S tímto toustovačem se vaše děti budou bavit a zároveň se budete cítit klidně, že mají bezpečnou a kvalitní hračku. Užijte si společné chvíle při přípravě vynikajících imaginárních snídaní! Specifikace produktu: Kvalitní dřevo Líbivý vzhled Kreativní a nápadité hraní

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový patří do skupiny produktů Dětské kuchyňky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový - parametry produktu

Hmotnost0,5 kg
MateriálDřevo
TypNádobí
Vhodné od3 let
VýbavaDoplňky
Hloubka7,5 cm
Šířka18 cm
Výška11 cm
Hmotnost0.50 kg
KategorieKuchyňky, Dětské kuchyňky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný toaster Meggy růžový - jak nakoupit nejvýhodnější?