Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný

Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný

Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 557 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný - popis produktu

Potřebují vaše děti nutně doplnit svou dětskou kuchyňku ve které připravují nejrůznější jídla a učí se tak, jak co funguje? Chcete je už odmalička učit tomu, že zdravá strava je důležitá? Pak by i v jejich kuchyňce měly být zdravé potraviny! Set na salát Food je skvělým pomocníkem, který jistě ocení všechny děti - kluci i holky a to od tří let věku. Dětská fantazie může začít pracovat na plné obrátky. A hry tím pádem nikdy nekončí. Nenásilnou formou se tak děti učí novým věcem. Na výrobu se využívá velmi kvalitní a odolné dřevo, které je vyrobeno z odpovědných zdrojů. Vše odpovídá evropské bezpečnostní normě. V setu na salát děti najdou misku, olivový olej, ocet balsamico, okurku, vejce, čajče, papriku, sýru a další pochutiny. Nechybí samozřejmě dresink. T akže stačí jen dát do misky to, co děti chtějí, přidat dresink a podávat. Set na salát dětem pomáhá rozvíjet slovní zásobu, naučí je zdravé a vyvážené stravě, logickému myšlení a další. Specifikace produktu: Vhodné od: 3 let Kvalitní zpracování Kreativní hraní

Produkt Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný patří do skupiny produktů Dětské kuchyňky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídlo pro děti, je v nabídce značky Bigjigs Toys, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný - parametry produktu

Hmotnost produktu0,45 kg
MateriálDřevo
TypPotraviny
Vhodné od3 let
Hloubka11,8 cm
Šířka11,8 cm
Výška6 cm
Hmotnost0.45 kg
KategorieKuchyňky, Dětské kuchyňky, Jídlo pro děti
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Set na salát FOOD vícebarevný - jak nakoupit nejvýhodnější?