Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert - popis produktu

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert je spojením vysoké sací síly a nízké spotřeby. Je velmi tichý, maximální hlučnost dosahuje 72 dB. Díky akčnímu rádiu 10 m disponuje opravdu širokým záběrem a vysajete s ním i velké místnosti. Skvěle si poradí s úklidem tvrdých podlah i koberců. Ocení ho zejména majitelé domácích mazlíčků. Bezsáčkový vysavač je vybavený vysoce účinným ECO motorem o příkonu 800 W, který má dostatečný výkon pro perfektní úklid. Sací sílu můžete snadno upravit elektronickou regulací. Systém cyklónu spočívá v odstředivé síle působící při rotaci vysávaného vzduchu na nečistoty a jejich následné odstředění do sběrné nádoby. Hlavní výhodou cyklonových vysavačů je absence sáčků a jejich neměnný výkon při vysávání. Navíc během úklidu nedochází k víření prachu. Omyvatelný HEPA filtr 13 zachytí i ty nejjemnější prachové částice, proto je vhodný pro alergiky a astmatiky. Cyklonový vysavač využívá místo klasických sáčků sběrnou nádobu o objemu 2,5 l. Plnou nádobu stiskem tlačítka uvolníte a vysypete. Speciálně tvarovaná AAAA podlahová hubice dosahuje ve spojení s revoluční konstrukcí motoru maximálního výkonu. Dokonale s ní vysajete veškeré koberce, předložky, běhouny nebo čalouněný nábytek. Snadné přepnutí do režimu pro pevné podlahy. Součástí základní výbavy je velký turbokartáč, malý turbokartáč a chytrý nástavec na šetrné ošetření kůže a srsti vašeho domácího mazlíčka. Hlavní výhodou je, že jedním tahem vyčešete a zároveň i vysajete všechny přebytečné chlupy bez zbytečného nepořádku. Měkčená zadní kola jsou šetrná ke každému povrchu. Vysavač nabízí 2 parkovací polohy a 2 možnosti ukotvení podlahové hubice. Je vybaven praktickou rukojetí pro jednoduché přenášení, která po stisknutí slouží jako tlačítko k navíjení přívodního kabelu. Vyrobila společnost Concept.AAAA účinnostPříkon: 800 WExtra tichý: 72 dBObjem prachové nádoby: 2,5 lRegulace výkonuKovové teleskopické trubkyMěkká zadní kolaPřední kolečko otočné o 360°HEPA filtr 13Délka kabelu: 6 mAkční rádius: 10 mVertikální a horizontální parkovací polohaBarva: bronzováHmotnost: 4,5 kg (bez příslušenství)Rozměry: 41 x 24 x 26,5 (v x š x h)Příslušenství:AAAA hubiceVelký turbokartáčMalý turbokartáčKartáč na zvířecí srstŠtěrbinová hubiceHubice s kartáčkemHubice na čalouněníDržák příslušenství

Produkt Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert patří do skupiny produktů Bezsáčkové vysavače, vyrábí jej značka Concept.

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert - parametry produktu

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert - historie ceny a dostupnosti

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert - související články v blogu

Jak vybrat vysavač?

Znepříjemňuje vám život bláto, prach, pyl, roztoči, alergeny a další nečistoty? Vakuum.

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert - další zajímavé produkty

Bezsáčkový vysavač CONCEPT VP 5240 RADICAL Pet Expert - jak nakoupit nejvýhodnější?