Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 #4802393

Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 #4802393

Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 #4802393

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 - popis produktu

Díky snadné manipulaci je ideální k měření teploty malých dětí a kojenců bezkontaktní infračervený teploměr Beurer FT90. Bez kontaktu s pokožkou dokáže změřit tělesnou teplotu během několika vteřin. Na výsledek měření upozorní akustickým signálem. Na vysokou teplotu upozorní uživatele alarm. Mezi jeho další schopnosti patří i měření okolní teploty a teploty povrchu předmětů. Je vybavený velkým, modře podsvíceným displejem.Součástí balení je ochranný obal a baterie AAA.Vyrobila německá společnost Beurer.Prodloužená záruka 3 roky.Bezkontaktní (bez kontaktu s pokožkou)Ideální pro měření teploty u malých dětí a kojencůBezpečný a hygienickýMěření infračerveným paprskemVýsledek měření do několika vteřinAlarm při naměření vysoké teplotyAkustický signál po skončení měřeníPaměť 60 místAutomatické vypnutíIndikátor stavu baterieSoučástí balení je ochranný obal a baterie AAAVýrobce Beurer NěmeckoZáruka 3 roky 

Produkt Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 #4802393 patří do skupiny produktů Bezkontaktní teploměry, patří značce BEURER.

Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 - parametry produktu

Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 - historie ceny a dostupnosti

Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 - další zajímavé produkty

Bezkontaktní infračervený teploměr BEURER FT 90 - jak nakoupit nejvýhodnější?