Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP

Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP

Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 969 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP - popis produktu

Benzinové nůžky na živý plot Powermat PM-NS-1600M se vyznačují nízkou hmotností a vysokým výkonem, což vám zaručí komfort při práci. Pohání je 2-taktní motor o výkonu 2,2 HP. Nůžky dokážou stříhat větve o průměru až 15 mm. Perfektní zařízení pro každého majitele zahrady. Díky němu se práce na zahradě stává jednoduchou a příjemnou. Zadní rukojeť může mít tři polohy nastavení vzhledem ke střihacímu zařízení pro co nejpohodlnější ovládání při stříhání živého plotu. Tlačítko palivového čerpadla usnadňuje rychlé spuštění. Zařízení je také vybaveno průhledným krytem, který zvyšuje bezpečnost práce. Technické parametry: Výkon: 1,6 kW / 2,2 HP Výtlak: 25,4 cm Typ karburátoru: membrána Typ zapalování: elektronické Obrat: 7500 ot/min Délka řezu: 550 mm Objem palivové nádrže: 600 ml Maximální průměr řezu: 15 mm Palivová směs (palivo + olej): 25: 1 Druh paliva: bezolovnatý benzin Pb95 Rozměry zařízení: 1130x240x250 (mm) Nastavení rukojet: ano (180°) Čistá hmotnost: 5,6 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Plotové nůžky, barevné provedení je oranžová.

Produkt Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP patří do skupiny produktů Nůžky na živý plot, barevné provedení je oranžová.

Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP - parametry produktu

Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP - historie ceny a dostupnosti

Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP - další zajímavé produkty

Benzinové nůžky na živý plot PM-NS o výkonu 2,2 HP - jak nakoupit nejvýhodnější?