Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks #5299522

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks #5299522

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks #5299522

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 504 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks - popis produktu

Sada obsahuje: Sprchový gel 50 ml Tělové máslo 50 ml Tuhé mýdlo 50 g Krém na ruce 50 ml Mycí houba 1 ks Nádherná dárková sada se bude vyjímat v každé koupelně. Rozmazlujte svou pokožku luxusními produkty. Sprchový gel Šetrně čistí pokožku, vytváří bohatou pěnu a zanechává pokožku hebkou na dotek. Navíc uvolňuje dlouhotrvající vůni. Použití: Naneste na vlhkou pokožku, napěňte a opláchněte. Tělové máslo Výživné máslo dodá pokožce potřebnou hydrataci a úlevu od pocitu suchosti. Zanechává ji hebkou, vláčnou a příjemně provoněnou. Použití: Naneste na suchou a čistou pokožku, vmasírujte, dokud se nevstřebá. Tuhé mýdlo Šetrně čistí pokožku bez nepříjemného vysušování, vytváří bohatou pěnu a zanechává dlouhotrvající vůni. Použití: Promněte ve vlhkých dlaních, napěňte a opláchněte. Krém na ruce Výživný krém dodává rukám potřebnou péči a hydrataci. Zanechá ruce hebké a vláčné. Použití: Naneste na suché a čisté ruce, vmasírujte, dokud se nevstřebá. Růže, Vlčí mák & Vanilka Romantická květinová kolekce podložená typickým vzhledem anglických zahrad. Kolekce působí klasickým dojmem, aniž by byla staromódní. Starorůžové a zelené tóny jsou doplněné drobnými kvítky, které celé kolekci dodají poct jemnosti a ženskosti. Drobné geometrické vzory dodávají kolekci moderní a nadčasový nádech. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, vyhněte se okolí očí. Při jakýchkoliv známkách podráždění přestaňte používat. Bez parabenů, silikonů a ftalátů Veganské a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks #5299522 patří do skupiny produktů Sprchové gely, patří značce Baylis & Harding a je přizpůsoben .

Tento produkt naleznete ve skupině Tělový krém, patří značce Baylis & Harding a je navržen .

Produkt Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks #5299522 patří do skupiny produktů Mýdla na ruce, patří značce Baylis & Harding a je určen .

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks - parametry produktu

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks - historie ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks - další zajímavé produkty

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Růže, Vlčí mák & Vanilka 5 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?