Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý)

Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý)

Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 257 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý) - popis produktu

Baseus držák na kolo pro telefony

Držák najde své využití nejen na kole, ale také na skútru nebo motocyklu. SUQX-01 je stabilně připevněn k řídítkům, nemusíte se bát, že by se vám telefon při jízdě po hrbolaté silnici poškodil. Navíc vaše zařízení chrání protiskluzové podložky. Držák je navržen tak, aby připevnění a odejmutí telefonu bylo rychlé a snadné.

Stabilní

Telefon je k držáku připevněn ze 4 stran, takže je vaše zařízení v bezpečí. Držák SUQX-01 těsně přiléhá k řídítkům a z vnitřní strany byl vyložen silikonem, takže se držák nepohybuje. Překryvy z materiálu TPU chrání hrany vašeho zařízení. Ať už se jedná o hrbolatou silnici nebo rychlostní nerovnost, váš telefon je chráněn před pádem.

Pohodlné používání

Když telefon připevníte k držáku, můžete jej stále pohodlně používat. Funkce 360° nastavení držáku SUQX-01 vám umožní pohodlně sledovat trasu při cestování s navigací. Držáky umístěné na 4 stranách telefonu nepřekážejí displeji ani tlačítkům, takže pohodlné ovládání zařízení je stále možné.

Promyšlený design

Výrobek se skládá ze 2 částí, takže telefon můžete z držáku snadno a rychle vyjmout, aniž byste museli odpojovat základnu. Díky funkci uzamčení máte jistotu, že se vaše zařízení nepoškodí. Díky možnosti přizpůsobit velikost držáku zařízení je příslušenství kompatibilní s telefony o velikosti 4,7 až 6,7 palce. SUQX-01 lze připevnit na řídítka o průměru 22 až 33 mm.

Značka Baseus
Model SUQX-01
Rozměry 135 x 85 x 110 mm
Použitelná velikost telefonů 4.7 - 6.7'
Použitelná velikost řídítek 22-33 mm
Kompatibilita kolo, motocykl, skútr
Barva černá

Tento produkt se nachází v kategorii Držáky na kola, je v nabídce značky Baseus, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý) - parametry produktu

Barvačerná
KategorieTelefony, Držáky na kola
ZnačkaBaseus
Barvačerná
E-shopSport365.cz

Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý) - historie ceny a dostupnosti

Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý) - další zajímavé produkty

Baseus Rychlý držák na kolo pro telefony (černý) - jak nakoupit nejvýhodnější?