Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01

Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01

Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01 - popis produktu

Držák do auta s bezdrátovým nabíjením. Automaticky zjišťuje, který chytrý telefon je umístěn v držáku, aby se zajistilo maximální nabití ve wattech. Inteligentní infračervený senzor rozpozná telefon, díky čemuž se držák automaticky zavře. Pevné uchycení zajišťuje stabilizaci a bezpečnost telefonu i na nerovných cestách. Po vložení se spustí proces bezdrátového nabíjení, který může dosáhnout 15W. Držák automaticky rozpozná, který chytrý telefon je v držáku umístěn, aby se zajistilo maximální nabití ve wattech. Podporuje rychlé nabíjení Androidu až do 10W/15W. Dá se nabíjet v pouzdře. LED podsvícení rámu informující o stavu nabíjení. Velký rozsah nastavení 360 stupňů. Trojúhelníkový design zařízení umožňuje plnou stabilizaci telefonu. Měkký silikon v kontaktních oblastech s telefonem pro bezpečnost zařízení. Sada obsahuje dvojitý montážní systém pro ventilační mřížku nebo kokpit/sklo. specifikace:Povrchová úprava: PC, silikonTyp upevnění: upínacíMísto instalace: mřížka klimatizace / kokpit / skloKompatibilita: zařízení o šířce 55-92 mmVýkon: 5W 7,5W 10W 15W

Produkt Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01 patří do skupiny produktů Držáky na mobil, patří pod značku Baseus, v nabídce prodejce Emobilshop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Držáky na kola, je v nabídce značky Baseus v nabídce e-shopu Emobilshop.cz.

Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01 - parametry produktu

Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01 - historie ceny a dostupnosti

Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01 - další zajímavé produkty

Držák na mobil Baseus Light Electric s bezdrátovým nabíjením 15W WXHW03-01 - jak nakoupit nejvýhodnější?