BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) #78098

BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) #78098

BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) #78098

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) - popis produktu

Příkrm BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g): Masozeleninový příkrm pro děti od ukončeného 12. měsíce s vynikající chutí a kvalitními přísadami BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou přiměřeně zasytí, a proto je příkrm zvláště vhodný jako denní menu. Výživa BABYBIO bez přidané soli a cukru se snadno připravuje, a malý labužník tak nebude muset na svůj skvělý oběd dlouho čekat. Ekologický příkrm z Francie pro nejmenší má dohledatelný původ surovin a je balen v ochranné atmosféře v obalu bez BPA. Dopřejte vašemu děťátku novou zdravou chuť! Tři balení po dvou talířcích. Klíčové vlastnosti příkrmu BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou, 3 × (2 × 200 g)Ekologická výživa pro nejmenší od ukončeného 12. měsíceBABYBIO má dohledatelný původ surovinMasozeleninový příkrm pro děti se snadno a rychle připravujeTalířky BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou stačí jen ohřátZe surovin z ekologického zemědělstvíBABYBIO učí děti poznávat nové chutěObsah odpovídá nutriční potřebě malých dětíBez přidané soli a cukruBaleno v ochranné atmosféře bez BPA Snadná a rychlá přípravaSpeciální výživa malých dětí s pastinákem, máslovou dýní, kachnou a polentou BABYBIO pro děti od jednoho roku je balena ve dvou talířcích, ve kterých můžete jídlo rovnou servírovat. Mističku s příkrmem jednoduše ponoříte na 5 minut do vroucí vody, pokropíte studenou vodou a po chvíli sejmete víčko. Talířek BABYBIO lze ohřívat i v mikrovlnné troubě. V tom případě víčko propíchněte a ohřívejte minutu na střední výkon. Před podáváním masozeleninovou přesnídávku BABYBIO promíchejte a ověřte si správnou teplotu.Složení: zelenina 62 % (francouzský pastinák 27 %, provensálská máslová dýně 17 %, francouzská mrkev, španělská cibulka) voda z vaření, francouzské farmářské kachní maso 8,5 %, polenta (kukuřičná mouka) 4 %, panenské rostlinné oleje (řepkový a slunečnicový), francouzský rozmarýnNutriční hodnoty/100 g:energetická hodnota 232 kJ/55 kcal, bílkoviny 2,6 g, sacharidy 6,9 g, z toho cukry 1,3 g, tuky 1,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, vláknina 1 g, sůl 0,04 g, sodík 15 mgHmotnost:3 × (2 × 200 g)

Produkt BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) #78098 lze nalézt mezi produkty ve skupině Bio příkrmy, vyrábí jej značka Babybio.

BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) - parametry produktu

BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) - historie ceny a dostupnosti

BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) - další zajímavé produkty

BABYBIO Pastinák s máslovou dýní, kachnou a polentou 3× (2× 200 g) - jak nakoupit nejvýhodnější?